Sairilan koulu

Sairilan koulu on vuonna 1927 perustettu mikkeliläinen perusopetusta (1-6 luokat) antava koulu. Koulussa on tänä lukuvuotena 102 oppilasta. Lisäksi koulun tiloissa toimii esiopetusryhmä, jossa on 20 eskaria. Hallinnollisesti esiopetus kuuluu Peitsarin päiväkodin alaisuuteen.



tiistai 6. huhtikuuta 2010

Huhtikuun tiedote

Moi!
Huhtikuu on jo tiukasti käynnissä, säät lämpenee ja päivät pitenee. Tämän kuun aikana pitäisi lopullisesti selvitä ensi lukuvuoden resurssi. Toistaiseksi olemme siinä käsityksessä, että syksyllä koulussa aloittaa kaksi ykkösluokkaa. Muutoinkin odotamme hyvää tuntiresurssia.

Keskiviikkona 21.4. pidämme koululla perinteiset iltamat. Iltamien ohjelmasta on tämän sivun oikeassa marginaalissa tarkempaa tietoa. Tuolloin on kuitenkin mahdollista tavata myös opettajia. Iltamien tuotolla tuemme 3. ja 6. luokan retkeä.

Koulun oppilaskunnan hallitus valitaan huhtikuussa. Tähän tietoon valinta tapahtuu viikolla 16. Tiedotamme asiasta lähempänä tarkemmin. Seuraava varsinainen teemaviikko on ohjelmassa heti toukokuun alussa. Tuolloin työstämme keskävän kehityksen teemaa.

Olli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti