Sairilan koulu

Sairilan koulu on vuonna 1927 perustettu mikkeliläinen perusopetusta (1-6 luokat) antava koulu. Koulussa on tänä lukuvuotena 102 oppilasta. Lisäksi koulun tiloissa toimii esiopetusryhmä, jossa on 20 eskaria. Hallinnollisesti esiopetus kuuluu Peitsarin päiväkodin alaisuuteen.



tiistai 1. helmikuuta 2011

Helmikuun tiedote

Moikka!
Tulevien eskareiden ja eppujen ilmoittautuminen päättyi 26.1. Oppilaita riittää jatkossakin; eskareita ilmoittutui 19 ja tulevia ykkösiä 21. Määrät ovat suuria mutta eivät mahdottomia. Eskareiden osalta oppilaaksiottopäätöksen tekee nykyään koulutusjohtaja. Tilanne näyttää kuitenkin aika selkeältä, eikä ryhmää voitane enää juurikaan kasvattaa.

Ykkösluokkia näyttäisi tulevan yksi. 21 oppilaan ykkösluokka on ihan iso, ja toivottavasti se ei siitä enää juurikaan kasva. Aika näyttää millaista muuttoliikettä alueeella tapahtuu...

Tämän kuun lopuksi (viikko 9) vietämme hiihtolomaa. Viimeisenä työpäivänä ennen hiihtolomaa, eli perjantaina 25.2., pidämme ulkoilupäivää sekä juhlimme koulumme pitkäaikaisen keittäjän Kirstin eläkkeelle siirtymistä. Näistä juhlista tiedotamme lähempänä.

t. Olli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti