Sairilan koulu

Sairilan koulu on vuonna 1927 perustettu mikkeliläinen perusopetusta (1-6 luokat) antava koulu. Koulussa on tänä lukuvuotena 102 oppilasta. Lisäksi koulun tiloissa toimii esiopetusryhmä, jossa on 20 eskaria. Hallinnollisesti esiopetus kuuluu Peitsarin päiväkodin alaisuuteen.



keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Teemaviikko 4.-8.4.2011

Tulevalla viikolla (vk 14) Sairilan koulun ohjelmassa on Kestävän kehityksen teemaviikko. Tavoitteenamme on jalkauttaa viime keväänä laatimamme koulun kestävän kehityksen toimenpideohjelma koulun arkeen. Painopistealueina ovat kierrätys, energian säästäminen sekä ravinto ja terveys. Viikon aikana koululla vierailee asiantuntijoita mm. energiayhtiöstä ja Metsäsairilasta. Ravintopuolella tavoitteena on kouluruuan sekä monipuolisen ravinnon merkityksen ymmärtäminen.

Keskiviikkoiltana koululla on iltamat. Iltamien yhteydessä järjestetään teemaviikkoon liittyen kirpputori. Tavoitteena on kierrättäminen sekä pienimuotoinen varainhankinta vanhempainyhdistyksen toimintaa sekä luokkien retkiä varten. Ajatus on, että lapset lahjoittavat omia ”ylimääräisiä” tavaroitaan (esim. leluja, lehtiä, kirjoja, pelejä yms., mutta ei vaatteita, kenkiä) kierrätykseen ja niitä myydään pienillä summilla (max 2 €). Toimitamme asiasta tarkemmat ohjeet maanantaina.

Perjantaina vietämme pienimuotoisia Keke –juhlia, joissa laulamme yhdessä sekä saamme seurata lasten pienimuotoisia esityksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti