Sairilan koulu

Sairilan koulu on vuonna 1927 perustettu mikkeliläinen perusopetusta (1-6 luokat) antava koulu. Koulussa on tänä lukuvuotena 102 oppilasta. Lisäksi koulun tiloissa toimii esiopetusryhmä, jossa on 20 eskaria. Hallinnollisesti esiopetus kuuluu Peitsarin päiväkodin alaisuuteen.



tiistai 26. huhtikuuta 2016

Perjantai 29.4

Perjantaina 29.4. juhlimme kevättä vappuriehan merkeissä. Lapsi voi halutessaan pukeutua kouluun naamiaisasuun ja hän voi tuoda mukanaan ”vappurekvisiittaa” (esim. vappuhuisku, ilmapalloja, serpentiinejä…HUOM! EI SPRAY- TAI PAUKKUSERPENTIINEJÄ!). 
 
Ohjelmaamme kuuluu perinteinen vappukulkue, joka suuntaa tällä kertaa Tertin kartanoon. Kulkue lähtee liikkeelle heti klo 9. Tertissä laulamme keväisiä lauluja henkilökunnalle ja mahdollisille asiakkaille. Kaikki muutkin ovat tervetulleita mukaan laulamaan tai kuuntelemaan/katselemaan kulkuettamme.
Lapset voivat tuoda kouluun omia herkkuja jälkiruuaksi ja esim lautapelejä ajanvietteeksi. Ruokailun jälkeen on myynnissä vanhempainyhdistyksen myyntipisteessä iltamista jääneitä karkkeja ja muita herkkuja.
Perjantaina 29.4 kaikilla on koulua 9-13.

Seuraavalla viikolla torstai (5.5.) on helatorstai ja siis vapaapäivä. Myös perjantai 6.5. on vapaapäivä, eli koulua ensi viikolla on vain ma-ke (2.-4.5.).

Muistutuksena vielä, että kevätjuhla pidetään tänä vuonna tiistaina 31.5. klo 18.

Kevätterveisin Sairilan koulun väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti